Welkom
/


ComputerCheckUp

 

Diensten: 

Reparatie:  Is er iets kapot in uw computer, laptop en overige hardware? Vaak kan dit snel gerepareerd of vervangen worden. Er wordt aan het begin aangegeven of het de moeite waard is om iets te repareren; dit om onnodige kosten te voorkomen. Reparaties worden meestal binnen een dag uitgevoerd, afhankelijk van de eventuele benodigde onderdelen. 

Installatie: installatie kan veel dingen betekenen; dit kan bijvoorbeeld het overzetten van bestanden zijn, maar ook het instellen van computers, smartphones en tablets, maar ook randapparatuur zoals printers, routers, audio en video apparatuur of een externe harde schijf. Of het installeren van software zoals Office of Windows. 

Computer en laptop verkoop: ComputerCheckUp helpt u graag verder met het aanschaffen van een nieuwe en tweedehandse computer en laptop. We geven graag advies op dat zich precies richt op de eisen van de klant. Wij bouwen volledige computers op maat. Van budget computers, bedrijfscomputers tot extreme watergekoelde gamecomputers. Alles is mogelijk! U kunt een budget aangeven, waar wij vervolgens gaan kijken wat er mogelijk is. Of u kiest de onderdelen uit en wij assembleren deze tot een goed werkende computer. Deze wordt voor verkoop eerst helemaal getest op betrouwbaarheid, temperaturen en vele andere punten. En dit alles tegen de beste prijs op de gehele markt. En het wordt nog beter: een op maat gemaakte computer is de volgende dag al klaar! 

Computer opschoning (APK):  Is uw computer niet meer zo snel? Heeft u last van virussen of malware? Of wilt u advies om u bestanden zo veilig mogelijk te bewaren? Dit is allemaal mogelijk. Er wordt altijd met een professioneel oog naar uw problemen gekeken, om zo tot een zo fijn mogelijke oplossing te komen. 

En nog veel meer: Dit waren slechts een aantal punten die mogelijk zijn. Staat uw eis of vraag er niet bij? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag, dat doen we met veel plezier! 
 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
E-mailen
Bellen
Map
Info