Speciaal voor jou gemaakt

Op maat gemaakte computers

Liever niet een dure computer in de winkel aanschaffen met functies die je toch niet gebruikt? Of liever een game computer samenstellen? Alles kan bij ons. We kunnen voor elk budget een passende computer voor je op maat maken. We garanderen de beste prijs en krijg je altijd minimaal 2 jaar garantie.

Hieronder volgen drie basis modellen welke we kunnen maken. Wil je toch net iets anders of zelf wat toevoegen? Of wil je een echte flitsende game computer? Of tweedehands? Dit is geen probleem, stuur ons een mail. We reageren binnen 2 uur met een mooi voorstel.

Basis Budget
349.-

De ideale computer voor de normale internetter. Deze computer is uitermate geschikt voor mensen die de basis gebruiken zoals internet, mail, Office en foto’s en video’s bekijken.


Deze computer bevat:
Een vlotte Intel Celeron 3,20 GHz (2 cores) (AMD mogelijk)
4GB DDR4 RAM
Windows 10 Home
1000GB harde schijf
Met USB 3.0, VGA, DVI, HDMI

Basis Standaard
579.-

MEEST GEKOZEN

De ideale middenmoter voor multimedia taken. Deze computer is geschikt voor alle basis taken maar beschikt ook over een snelle processor en schijf welke de computer razendsnel maken. Ook kunnen er spellen op gespeeld worden.


Deze computer bevat:
Een snelle AMD Ryzen 3,70 GHz (4 cores) (Intel mogelijk)
8GB DDR4 RAM
Windows 10 home
256GB SSD schijf en 1000GB harde schijf
Met USB 3.0, VGA, DVI, HDMI

Basis PRO
769.-

De computer voor de meer enthousiaste gebruiker. Een computer met een krachtige processor, meer opslag ruimte en een grafische kaart. Deze combinatie zorgt ervoor dat je hier zware taken op kunt doen zoals foto en video bewerking of zware spellen op kan spelen.


Deze computer bevat:
Een razendsnelle AMD Ryzen 3,60 GHz (6 cores) (Intel mogelijk)
Nvidia GTX 1050 TI videokaart
16GB DDR4 RAM
Windows 10 Pro
512GB SSD schijf en 1000GB harde schijf
Met USB 3.0, VGA, DVI, HDMIKeuze kunnen maken? Of toch moeite met kiezen?