Snelle en vakkundige reparaties

Reparatie

Is er iets kapot in je computer, laptop of overige hardware? Vaak kan dit snel gerepareerd of vervangen worden. Er wordt aan het begin aangegeven of het de moeite waard is om iets te repareren; dit om onnodige kosten te voorkomen. Reparaties worden meestal binnen een dag uitgevoerd, afhankelijk van de eventuele benodigde onderdelen. 

Computer opschoning

Is je computer niet meer zo snel? Heb je last van virussen en malware? Of wil je advies om jouw bestanden zo veilig mogelijk te bewaren? Dit is allemaal mogelijk. Er wordt altijd met een professioneel oog naar je problemen gekeken, om zo tot een zo fijn mogelijke oplossing te komen. 

Installatie

Installatie kan veel dingen betekenen; dit kan bijvoorbeeld het overzetten van bestanden zijn, maar ook het instellen van computers, smartphones en tablets. Maar ook randapparatuur zoals printers, routers, audio- videoapparatuur een externe harde schijf en veel meer. Of het installeren van software zoals Office of Windows 10.

En nog veel meer…

Dit zijn slechts een aantal werkzaamheden die wij uitvoeren. Staat je probleem of vraag er niet bij? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag, dat doen we met veel plezier en een glimlach!

Verkoop

We bouwen volledige computers op maat. Je kunt een budget aangeven waar wij vervolgens gaan kijken wat er mogelijk is. Of je kiest de onderdelen uit en wij assembleren deze tot een goed werkende computer. Deze wordt voor verkoop eerst helemaal getest op betrouwbaarheid, en vele andere punten. En dit alles tegen de beste prijs op de gehele markt. Maar het wordt nog beter: een op maat gemaakte computer is de volgende dag al klaar! 


Laten we samen tot de beste oplossing komen…