ICT in uw bedrijf zonder zorgen

Zakelijk

Bedrijven kunnen in deze tijd niet meer om ICT heen. Het is overal. Dit heeft zijn mooie kanten maar dit brengt ook een hoop aandacht en zorgen met zich mee die niet genegeerd kunnen worden. Goede ICT in uw bedrijf zorgt voor een goed gevoel en een gestructureerde bedrijfsvoering; het geeft u rust als ondernemer. ComputerCheckUp neemt u graag deze zorgen uit handen. Zo kunt uw zich bezig houden waar uw goed in bent: ondernemen.

Wij kunnen veel voor u betekenen. Met de beste service tot laat in de avond zeven dagen per week en onze laagste prijsgarantie. Wij vinden dat je met openheid en eerlijkheid het verste komt. 

U kunt denken aan het volgende: 

  • Het leveren van (op maat gemaakte) bedrijfscomputers, printers, NAS-servers en nog veel meer. Deze zullen vakkundig worden geïnstalleerd en onderhouden. Dit om problemen en hoge kosten in de toekomst te voorkomen.
  • Computer en laptop opschoning en goede beveilig voor al uw computers en apparatuur.
  • Verbetering en aanleg van (draadloos) internet.
  • Aanleg van IP-beveiligingscamera’s en onderhoud.
  • En nog veel meer zoals advies, ondersteuning via email en telefoon, reparatie, installatie etc.

Website en webshops op maat

Het geheel opzetten van een modern uitziende website op webshop voor uw onderneming. Met alle benodigde informatie, foto’s en grafische elementen etc. U hoeft alleen maar aan te geven wat u wensen zijn. De rest doen wij. We kunnen zelfs foto’s komen maken op locatie.

-Website of volledige webshop.
-Informatie en/of klantsystemen.
-Mogelijkheid tot het maken van een account als klant van de webshop.
-Grafische vormgeving op maat gemaakt; foto’s, banners, teksten en veel meer…

Kortom; wij kunnen er voor zorgen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw ICT, of dit nu een eenmanszaak is met één computer of een middelgroot bedrijf met tientallen computers en apparatuur. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier hieronder. 


Laten we samen wat bouwen.